ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΕΖΟΝΕΤΑ 2 ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΜΕ ΚΗΠΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

Δήμος Χερσονήσου, θέση Πεφάνα, πολυ κοντά στη θάλασσα.

Επι οικοπέδου 857τμ, πωλείται δυόροφη νεόκτιστη μεζονέτα με ισόγειο 73τμ δύο υπνοδωματίων, κουζίνα, καθιστικό και λουτρό. Πέργκολα 50τμ και αποθήκη 5τμ, με κήπο.

Ο 1ος όροφος με ανεξάρτητη εξωτερική σκάλα είναι 62τμ με δύο υπνοδωμάτια, καθιστικό, κουζίνα και λουτρό. Με 17τμ εξώστες γύρω από το κτήριο με υπέροχη θέα και 11τμ ημιυπαίθριος χώρος. 

Διαθέτει πέργκολες 72τμ με ψησταριά, ξυλόφουρνο, και μεγάλο κήπο.

Μπορούν να πουληθούν μαζί ή χωριστά.
Σε εξαιρετική τιμή 

 

ΗΜΙΤΕΛΕΙΣ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΜΑΛΑΔΕΣ

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 2 ΗΜΙΤΕΛΕΙΣ ΔΙΟΡΟΦΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ-MEZONETEΣ ΣΤΑ ΜΠΕΤΑ

ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ 730ΤΜ .ΑΡΤΙΟΤΗΤΑ 300M2 .ΔΟΜΗΣΗ 364 ΤΜ.ΠΡΟΣΟΨΗ 40ΤΜ

Ανω Καλέσσα Δήμου Μαλεβυζίου Ηρακλείου. Μονοκατοικία εντός οικισμού 5 Λεπτά από θάλασσα.

Πωλείται στα Άνω Καλέσσα  Δήμου Μαλεβυζίου, μονοκατοικία σε αρίστη κατάσταση.

Το εν λόγω ακίνητο αφορά σε οικόπεδο μετά διώροφου παραδοσιακού κτίσματος που έχει ανεγερθεί προ του 1940 και βρίσκεται στα Άνω Καλέσα του δημοτικού διαμερίσματος Μαλεβιζίου, του Δήμου Γαζίου, στον Νομό Ηρακλείου Κρήτης, σε μικρή απόσταση (5χλμ) από την θάλασσα και πιο συγκεκριμένα από την γνωστή παραλία ‘Αμμουδάρα’.

Το οικόπεδο έχει εμβαδόν επιφανείας 93,35τ.μ. και τα κτίσματα εντός αυτού έχουν συνολικό εμβαδόν επιφανείας 82,37τ.μ. (Πραγματοποιηθείσα Δόμηση).

 Τα 60,11τ.μ. αφορούν σε κύριους χώρους κατοικίας. Η στάθμη του ισογείου ορόφου παρουσιάζεται να έχει εμβαδόν επιφανείας 45,86τ.μ. και χαρακτηρίζεται από έναν ενιαίο χώρο σαλονιού και τραπεζαρίας, υπερυψωμένο χώρο κοιτώνα (στάθμη υπερυψωμένου εσωτερικού παταριού-μεσοπατώματος), υποβαθμισμένο χώρο κοιτώνα (κάτωθι του παταριού), κουζίνα, χώλ εισόδου και λουτρό.

Η στάθμη του Ά Ορόφου παρουσιάζεται να έχει εμβαδόν επιφανείας 14,25τ.μ. ο οποίος συνίσταται σε δύο ανεξάρτητους επιμέρους χώρους γραφείων στους οποίους η πρόσβαση  είναι εφικτή μόνο μέσω εξωτερικής ασκεπούς μεταλλικής κλίμακας στη βόρεια πλευρά του κτηρίου. Στο νότιο τμήμα του ορόφου (μπροστά από τα ανωτέρω γραφεία) παρουσιάζεται βεράντα εμβαδού επιφανείας 12τ.μ. περίπου.

Τα 22,26τ.μ. αφορούν σε αποθηκευτικούς χώρους και πιο συγκεκριμένα σε τρεις ανεξάρτητες αποθήκες εμβαδού επιφανείας 2,64τ.μ. (δυτική πρόσοψη του κτηρίου), 13,86 (βορειοανατολικό τμήμα του οικοπέδου στη στάθμη του ισογείου) και 5,76τ.μ. (βορειοανατολικό τμήμα του οικοπέδου στη στάθμη του μεσοπατώματος).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη στάθμη του ισογείου έχει διαμορφωθεί εσωτερική αυλή με παραδοσιακό ξυλόφουρνο και ψησταριά (barbeque) καθαρού εμβαδού επιφανείας 25τ.μ. περίπου, με τρόπο τέτοιο ώστε να προστατεύεται η ιδιωτικότητα των παρευρισκομένων σε αυτή.

Τιμή 45.000€ 

 

Κρουσώνας Δημ. Μαλεβυζίου Ν. Ηρακλείου ισόγεια μονοκατοικία 44ΤΜ

Πωλείται στην περιοχή Κρουσώνας (Εκκλησία Αγ. Γεωργίου - Νερόμυλος) Δημ. Μαλεβυζίου Ν. Ηρακλείου 10 λεπτά από την παραλία της Αμμουδάρας.

Ισόγεια μονοκατοικία 44ΤΜ σε οικόπεδο 52,64ΤΜ αναπαλαιωμένη, πλήρως επιπλωμένη αποτελούμενη από 1 μεγάλο μπάνιο και ενα WC στην αυλή, 1 υπνοδωμάτιο, 1 καθιστικό - κουζίνα ενιαία με ξύλινο οντά και αποθηκευτικό χώρο.

Κατάλληλο για υγειονομική χρήση σε κεντρική πλατεία με αναπαλαιωμένα κτίσματα.

Τιμή 35.000€

Άνω Καλέσσα Δήμου Μαλεβυζίου, Ηρακλείου. Πετρόκτιστη μονοκατοικία εντός οικισμού

Πετρόκτιστη μονοκατοικία 2όροφη, με αυλή, σε 2 επίπεδα με εξωτερική σκάλα, σε οικόπεδο 113τμ. Προϋφιστάμενο του 1955 με συμβόλαιο αγοραπωλησίας, 5 λεπτά από την παραλία της Αμμουδάρας  

 Τιμή 50.000€

Κέντρο Ηρακλείου γωνιακη μονοκατοικία 120τμ ισόγειο

Κέντρο Ηρακλείου -Αγιος Μηνας.Πωλειται μονοκατοικία 60τμ ισόγειο,60α,60 β,οροφ ,Κατάλληλη για κατοικια και για επαγγελματική χρήση. 

Τιμή συζητήσιμη. 

Πετρόκτιστα - παραδοσιακά - Διατηρητέα Κτήρια στον Αγιο Μύρωνα

Πωλούνται πετρόκτιστα αναπαλαιωμένα, πλήρως επιπλωμένα, παρόμοια με αυτό της φωτογραφίας στον Άγιο Μύρωνα (και γύρω περιοχή), Δήμου Ηρακλείου, από 50τμ έως 200τμ, σε δυο επίπεδα με εσωτερικές ξύλινες σκάλες, με κεντρική θέρμανση, air condition, κουζίνες, λουτρά, τζάκι, αυλή, μπαλκόνι με θέα, βεράντα πηγάδι και παραδοσιακό ξυλόφουρνο, σταρνίτσι, πηγαδι 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2810 - 229558 & 6937114474

Γούρνες Νομού Ηρακλείου Πωλείται Βίλα 800τμ

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΒΙΛΑ, ΣΤΙΣ ΓΟΥΡΝΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΙΜΗ!!! ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 4.500 ΤΜ ΜΕ ΔΟΜΗΣΗ ΣΕ ΤΡΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, 800/3 ΤΜ ΜΕ ΒΕΡΑΝΤΕΣ, ΔΥΟ ΕΙΣΟΔΟΥΣ, ΣΑΟΥΝΑ, ΧΑΜΑΜ, ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΗ ΠΙΣΙΝΑ, ΜΕ ΠΗΓΑΔΙ, ΕΛΙΕΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6937114474

Κατοικία Στον Αγιο Μύρωνα Δημου Ηρακλείου

Πωλείται στον Άγιο Μύρωνα παλιά πετρόκτηστη κατοικία, 95τμ, 2όροφη

Τιμή 30.000€

  • Περιοχή

    Άγιος Μύρωνας, Δήμου Ηρακλείου

  • Δόμηση

    Εντός οικισμού - Με άδεια οικοδομής - ΦΕΚ χαρακτηρισμού (διατηρητέου κτίσματος ή παραδοσιακού)

  • Τιμή

    Από 1500/τμ αναπαλαιωμένο

Αγία Τριάδα κέντρο Ηρακλείου. Πωλείται Μονοκατοικία 200 ΤΜ

Αγία Τριάδα , κέντρο Ηρακλείου. Πωλείται Μονοκατοικία παλιά 200 ΤΜ με αυλή, κοντά στην παραλιακή & στην Λεωφ. Καλοκαιρινού.

Πωλείται οικόπεδο με μονοκατοικία στην Αχλάδα Δήμου Μαλεβιζίου

Πωλείται στην Αχλάδα Δήμου Μαλεβιζίου Νομού Ηρακλείου 8.500 ΤΜ έκταση, εκτός σχεδίου με μονοκατοικία 200 ΤΜ, με υπέροχη θέα.

 

Θεσσαλονίκη Πανόραμα - Πωλειται Μονοκατοικια 180ΤΜ σε οικοπεδο 300ΤΜ

Θεσσαλονίκη Πανόραμα - Πωλειται Μονοκατοικια - Μεζονέτα 180ΤΜ Δόμησης σε 3 επίπεδα σε οικοπεδο 300ΤΜ, Κατασκεύης 1995.

Με χώρο στάθμευσης εντός και εκτός του κτιρίου, αυτόνομη θέρμανση, μεγάλα μπαλκόνια, A/C, κήπο.

Τιμή 220.000€